12 Eylül 2009 Cumartesi

arabasızlık... :(

Merhaba bilog. Uzun zamandır yazmıyorum çünkü sinirlerim çok bozuk. Babamla kavga ettik. Ehliyetim olmasına rağmen bana arabayı vermiyor! Pazartesi kayıt yaptırmaya gidicem ama arabasız nası giderim! Otobüs denen şeyden nefret ediyorum, tıklım tıklım insan dolu oluyor. Ben rahat yolculuk yapmayı severim. Ayrıca Almanca kursuna başlamayı düşünüyorum. Oraya da arabasız gidemem. Derste yorgun olmamam gerekiyor. Bana Audi a3’ümü hemen alsınlar :( Babam söz vermişti, daha ne kadar tutmayacak merak ediyorum. Audime sahip olunca limonumla da daha çok gezebilcez :)
Limon demişken, dersler başlıyor artık bamya denen topla daha çok görüşücek. Çok sinir oluyorum bilog. Bizim çıktığımızı bildiği halde yüzsüz yüzsüz yavşıyor limonuma. İşte sevgiliniz dünyanın en yakışıklı erkeklerinden biri olunca böyle oluyor. Erkekler bile hoşlanıyor ondan. Ama o sadece beni seviyor. Ben de onu. Kimselere bırakmam limonumu. Hele gaylere hiç bırakmam!

3 yorum:

rahat yazar dedi ki...

enteresan bir blog. olayların devamını bekliyorum;)

ilithyia dedi ki...

teşekkürler cnm :) bende olay bitmez merak etme xD

éLLa Çiça dedi ki...

arabasizlik cok buyuk bir zaman kaybina yol aciyor maalesef, ben de bir an önce araba alabilmek icin emin adimlarla ilerliyorum bakalim :) darisi basina.